Stockholm: Dags boka Grand Hôtels julshow!

Tiden går fort. Dags att boka Grand Hotels julshow.

Tiden går fort. Dags att boka Grand Hotels julshow.

Snart är det jul igen! Nedräkningen till årets julshow på Grand Hôtel har börjat. Vilken artist som står för årets julshow presenteras den 25 augusti, men redan nu står det klart att det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influenser.

Från och med den 24 november dukar Grand Hôtel upp sitt klassiska julbord. På scen tar återigen en välkänd svensk artist plats för en helkväll med storslagen musik. Vinterträdgården kommer att fyllas med fartfylld musik och gästerna kommer ha svårt att hålla sig från att dansa.

Grand Hôtel har genom åren alltid gästats av en folkkär artist som uppträtt med julshow på Grand Hôtel. Tidigare år har publiken lyssnat till Jerry Williams, Jill Johnson, Orup, Björn Skifs och nu senast Charlotte Perrelli.

– Julshowen här på Grand Hôtel har verkligen blivit en kär tradition som många av våra gäster uppskattar. I år blir det ett lite nytt grepp som jag hoppas att både nya och återkommande gäster kommer att uppskatta, säger Pia Djupmark vd Grand Hôtel

Julens artist presenteras 25 augusti

Årets julshow kan ses från den 24 november till och med den 21 december. Biljettpriset ligger på 1295 kronor, men under sommaren fram till 25 augusti har Grand Hôtel ett unikt sommarerbjudande och biljettpriset är då 995 kronor. I priset inkluderas Grand Hôtels härliga julbord. Det finns också möjlighet till ett begränsat antal barplatser utan julbord med priser från 495 kronor. Biljetterna bokas via www.grandhotel.se.

 

Med sin vackra miljö och sitt fantastiska läge i stadens hjärta har Grand Hôtel varit en hemvist för internationella celebriteter, storslagna fester och hängivna livsnjutare sedan 1874. Den vackra Cadierbaren, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den inbjudande Verandan bjuder på storslagen utsikt mot Stockholms slott och ett utbud av mat och dryck i absolut världsklass. Grand Hôtel erbjuder även avkopplande bastubad och svalkande dopp i Nordic Spa & Fitness. Grand Hôtel ägs av Investor AB via The Grand Group.

resurl: 
http://www.resaisverige.se/2016/06/stockholm-dags-boka-grand-hotels-julshow/